Rreth Nesh
Spectrum Window System - British product, Lider në tregun Evropian

NPT SEFO me përfaqësi eksklusive të profileve Spectrum bën shitjen e të gjitha llojeve të profileve nga plastika me shumicë dhe pakicë.
Përfaqësues i vetëm i autorizuar i SPECTRUM për Kosovë dhe Shqipëri.
British Product & Technology Spectrum PVC, lider në tregun Evropian.

Që nga viti 2016 ka filluar me shitjen e profilit Spectrum i cili ka rrezultuar me mjaft suksese në tregun Evropian dhe Vendor.
Sukseset tona kanë filluar me një pozitivitet nga vitet e para dhe kemi arritur që të jemi një ndër kompanitë me më shumë shitje në tregjet Vendore, Regjionale dhe të Evropes.
Tani jemi kompania e dytë me më shumë shitje të profilit Spectrum në Evrope.

Kontakti

Na Kontaktoni

Vendi
20000/Kosovë 
Rr: Tirana, Prizren
Numri i Telefonit

+38348 114 887

Facebook
Twitter
Instagram